21 november 2020 - 10:00
Deel dit artikel:

BNI Apollo Heeze in Hall of Fame

HEEZE - Ieder jaar reikt BNI Global awards uit aan leden, professionals en chapters die een bijzondere prestatie hebben laten zien. Dat gebeurt meestal tijdens de Global Convention, die dit jaar online is gehouden. Voor de BNI'ers zal het geen verrassing zijn dat BNI Apollo Heeze in de prijzen is gevallen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Want het was de eerste keer in de Benelux – en tevens zelden vertoond in Europa – dat een chapter van vijftig of meer ondernemers is gelanceerd. ''Jullie hebben dat voor elkaar gekregen. Sterker nog, in een zeer onrustige tijd waarin wij gedeeltelijk online bij elkaar kwamen is de groep zelfs nog verder gegroeid!'' zegt Andreas Floor van BNI Brabant.

''In ieder geval heeft het BNI Global behaagd om BNI Apollo Heeze deze award toe te kennen: BNI Hall of Fame award. Daarnaast krijgt BNI Apollo de Platinum Award, 50+ leden voor een aaneengesloten periode van drie maanden of langer. Knap werk! Bedankt voor jullie enorme inzet. We kunnen terugkijken op een heel succesvol jaar waarin de leden in 2.261 gesprekken met elkaar hebben kennisgemaakt, waardoor er 997 aanbevelingen zijn ontstaan, die een omzet hebben gerealiseerd van ruim 1,1 miljoen euro en dat is voor een eerste jaar heel bijzonder.''

Speciale dank gaat uit naar de Director Consultant die verantwoordelijk is voor dit chapter: Wim van der Lippe. Hij is een succesvolle ondernemer die zijn persoonlijke kernwaarden ook heeft ingezet voor dit chapter, niets aan het toeval heeft overgelaten en een enorme hoeveelheid energie heeft gestoken in de opbouw van BNI Apollo Heeze. ''Gefeliciteerd en veel succes gewenst in het tweede jaar!''

Wil jij als ondernemer een keer te gast zijn bij deze club enthousiaste ondernemers of wil je meer informatie over BN Apollo, laat het gerust weten. Met 58 leden is het de grootste BNI club van Nederland met ondernemers uit de hele regio. 

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug