21 november 2020 - 20:00
Deel dit artikel:

Foto van de dag 20 november

HEEZE-LEENDE - Onze redactie krijgt veel foto's binnen en het is mooi om te zien wat men zoal fotografeert maar vooral hoe mooi onze gemeente eigenlijk is. Het past ook helemaal in 'Ruimte voor Meesterwerken' want alle ingestuurde foto's zijn natuurlijk meesterwerkjes, ieder met een eigen verhaal! We krijgen heel veel prachtige natuurfoto's binnen maar het mogen natuurlijk allerlei foto's zijn van bijvoorbeeld je huisdier of een mooi gebouw uit onze gemeente.

20 november
Ook vandaag is de 'Foto van de dag' weer een echt meesterwerkje. De foto is gemaakt door Marianne Verstappen uit Sterksel met het bijschrift: ''even een ochtendwandeling.'' Dit is de foto van de dag. Dank je wel voor het insturen. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website en gratis app van Heeze-Leende24 of op de social mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Het hele jaar 2020 plaatsen we dagelijks een foto ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet te maken hebben met onze gemeente of gemaakt zijn in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@heeze24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-53539224. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee?

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug