Luister
muziek
22 november 2020 - 15:25
Deel dit artikel:

Crossers slaags met inwoners van Heeze: crossers op de bon

HEEZE - Zondagmorgen zijn drie motorcrossers op de bon geslingerd op Heezerenbosch in Heeze. Daaraan vooraf ging een handgemeen waarbij tenminste drie personen verwondingen in het gezicht of aan het hoofd opliepen. Twee politiewagens kwamen ter plaatse alsmede een ambulance die de verwondingen ter plaatse bekeek. Tenminste een van hen is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan om naar de verwonding in het gezicht te laten kijken. Drie personen liepen flinke verwondingen op aan hun hoofd.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het voorval gebeurde zondagmorgen omstreeks negen uur op Heezerenbosch waar het asfalt overgaat in een zandpad. De politie heeft de verklaringen opgenomen van de betrokkenen die nogal van elkaar verschillen. Beide partijen gaan aangifte doen van mishandeling vanwege het feit dat er over en weer hard geslagen is.

Er waren enkele getuigen die het handgemeen hebben gezien zondagmorgen. Wandelaars, wielrenners, mountainbikers en joggers zagen wat er gebeurde. De politie wil graag in contact komen met deze getuigen en deze verklaringen toevoegen aan het onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden zondagmorgen.

Ben jij getuige geweest, meld je dan bij de politie als getuige op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug