Luister
Live
28 november 2020 - 09:30
Deel dit artikel:

Nieuw Bedrijfsverzamelgebouw in Heeze

HEEZE - Op het industrieterrein aan de Boelakkers in Heeze (direct aan de oprit Sterkselseweg) is de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw gestart, de te huur aangeboden bedrijfsunits zullen variëren van 90m2 tot 350m2 (bvo) waarbij de eerste medio maart klaar zullen zijn.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

De te huren units zijn multifunctioneel en zijn te gebruiken door ondernemers die een werkruimte of opslagruimte willen onderbrengen.

Het hoofdgebouw zal door de eigenaar bemand worden, waarbij deze ook beschikbaar kan zijn voor het begeleiden van in- en uitgaande goederen van de units, in het hoofdgebouw zal ook een bemande receptie komen en een vergaderruimte waar de huurders eventueel met leveranciers, klanten of personeel een bespreking kunnen houden.

Bedrijfsruimte:
- Betonnen begane grond
- Electrische overheaddeur met separate loopdeur ernaast
- Vrije hoogte 6 meter
- Mogelijkheid tot het plaatsen van een entresolvloer
- Daglichttoetreding d.mv. ramen aan voorzijde + lichtstraat in dak
- Led verlichting
- Eigen elektra, riool & telecom / data aansluitingen
- Vloerverwarming
- Toilet / keuken voorziening
- Terrein voorzien van camerabewaking
- t.b.v. elektrische auto’s zal op het terrein een laad-voorziening geplaatst worden.

Bent u op zoek naar een ruimte en/of interesse in de mogelijkheden van fulfilment? Stuur een e-mail naar info@BVGHeeze.nl en wij nemen contact met u op om uw wensen / behoeften qua grootte, indeling & inrichting met u door te nemen (voor een impressie zie www.BVGHeeze.nl).

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug