Luister
Live
11 december 2020 - 12:00
Deel dit artikel:

Wil jij mooi gelakte nagels voor kerst? Lak je nagels als een pro!

HEEZE - Wil jij mooi gelakte nagels voor kerst? Lak je nagels als een pro! Lees onderstaande tips!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Mooi gelakte nagels, wie wil dat nu niet? Met het volgen van de 6 stappen die wij je hieronder vertellen, heb jij ook mooie gelakte nagels met kerst. Je handen gebruik je de hele dag door. Logisch dus dat de nagellak snel slijt en loslaat. Maar … met de juiste producten en het volgen van ons 7 stappenplan, lukt het jou ook!

Stap 1 | Nagels in model vijlen
Vijl je nagels mooi in model met een papieren vijl. Rond de uiteinden van je nagel af en vijl alle nagels op dezelfde lengte. Plaats je vijl in een hoek van 45 graden tegen de nagel aan en vijl vanaf de buitenkant naar het midden toe. Wissel links en recht steeds af, zodat je zicht blijft houden op de lengte.

Stap 2 | Nagelriemen
Mooi verzorgde nagelriemen geven je nagels en handen een goed verzorgde look. Gebruik 3x per dag een druppeltje nagelriemolie met veel vitamine E, bijvoorbeeld de Artistic Revive Cuticle Oil, voor het voeden van je nagels en het soepel houden van je nagelriemen.

Stap 3 | Schone nagels
Was je handen na het vijlen zodat de restjes van het vijlen verwijderd zijn voordat je nagels gaat lakken. Doe een beetje nagellakremover (zonder aceton) op een watje en ontvet hiermee je nagels. Gebruik 1 watje per 5 nagels.

Stap 4 | Basecoat
Gebruik altijd een basecoat. De basecoat beschermt je nagels en zorgt voor een goede hechting van de nagellak. Breng de basecoat in een dun laagje aan op je nagels.

Stap 5 | Gekleurde nagellak
Als de basecoat droog is, breng je een dun laagje gekleurde nagellak aan op de hele nagel. Laat dit 5-10 minuten droger. Breng daarna het 2e laagje gekleurde nagellak dun aan en laat dit 15 minuten drogen. Gebruik je de Artistic Colourrevolution nagellak, dan zie je precies wanneer de gekleurde nagellak droog is, deze wordt een beetje dof van kleur zodat je weet dat je het 2e laagje kleurlak aan kunt brengen.

Stap 6 | Topcoat
Na het drogen van de 2 laagjes gekleurde nagellak, breng je een dun laagje topcoat aan over de gelakte nagels. De topcoat beschermt de gekleurde nagellak.

Tips
· Lak ook de voorzijde van je nagel. Doe dit met de basecoat, de 2 laagjes gekleurde nagellak en de topcoat. Dit zorgt ervoor dat de nagellak goed geseald wordt waardoor beschadigingen van de nagellak minder snel kans krijgen.
· Breng de volgende dag nog een extra laagje topcoat aan. Dit zorgt ervoor dat de nagellak langer mooier blijft.
· Gebruik de juiste producten voor je verzorging en het lakken van je nagels. Met kwalitatief hoge producten geniet je tussen de 5-10 dagen van je mooi gelakte nagels.
· Wilt u 3 weken lang genieten van mooi gelakte nagels? Laat dan uw nagels door ons professioneel verzorgen & lakken met Colourgloss gellak.

Laat je adviseren door een pro! U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies en de genoemde producten bij Nailboutique Enjoy my Nails op de Schoolstraat 96 in Heeze

(06) 212 313 56.
Facebook | www.facebook.com/enjoymynails
Instagram | www.instagram.com/enjoymynails

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug