Luister
muziek
17 december 2020 - 22:50
Deel dit artikel:

Autobrand met mogelijk drugsafval op zandpad in Leenderstrijp

LEENDERSTRIJP - Donderdagavond omstreeks half tien werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Strijperdijk in Leende. Eenmaal ter plaatse bleek het niet zo maar een buitenbrand te zijn. Enkele honderden meters vanaf de Strijperdijk, stonden op een zandpad twee voertuigen in lichterlaaie.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Thijs Verleg en Rico Vogels
Advertentie

De brandweer en de politie waren snel ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat het hier vermoedelijk om een dumping van drugsafval zou gaan. Je kon overduidelijk de grote ronde vaten zien liggen in het brandende voertuigen dat zorgde voor een flinke, stinkende rookwolk. De politie en ooggetuigen zagen enkele honderden meters verderop een voertuig in een zandpad draaien. Hierop werd meer politie opgeroepen om uit te kijken naar dit voertuig. Of deze is aangetroffen is niet duidelijk.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen of inwoners van Leenderstrijp die mogelijk camerabeelden hebben waarop het voertuig te zien is. Ben jij getuige, heb je het voertuig zien rijden of mogelijk camerabeelden in het bezit waarop het voertuig rijdend te zien is, neem dan direct contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug