Luister
muziek
21 januari 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Vogelhuisjes en vogelbadjes op bestelling

HEEZE - De lockdown is alweer weken bezig en zorgt bij veel mensen voor stress en psychische klachten. De noodzaak voor dagbesteding is voor onze deelnemers daarom misschien wel groter dan ooit. Om deze reden heeft de overheid er voor gekozen om dagbesteding zoveel mogelijk door te laten gaan. Zorglandgoed ’t Huisven is dan ook, uiteraard met in achtneming van alle maatregelen, gewoon geopend voor de deelnemers.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Er worden in de afgelopen weken de mooiste producten gemaakt in het keramiekatelier en de timmerwerkplaats. Met het oog op het voorjaar worden er nu de leuke vogelhuisjes van hout gemaakt en vogelbadjes voor de vogeltjes van keramiek. Normaal gesproken verkopen wij deze
producten via Flowers in Heeze en Groenrijk in Geldrop. Helaas is dit momenteel niet mogelijk. U kunt daarom tijdelijk rechtstreeks bij ons bestellen. Wij komen uw bestelling binnen Heeze en Leende gratis bezorgen!

Een vogelhuisje maken we in de varianten: koolmees, pimpelmees, winterkoninkje, roodborst en bonte vliegenvanger. De prijs voor een vogelhuisje is € 15,- incl. bezorgen De handgemaakte vogelbadjes van keramiek kunnen in diverse kleuren voor u gemaakt worden, met en zonder vogeltje. De prijs voor een waterbadje is € 17,50 incl. bezorgen.

Bel naar 06-83206565 of stuur een mail naar info@huisven.nl  

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug