Luister
Live
3 maart 2021 - 15:00
Deel dit artikel:

Vacatures bij Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE - Op zoek naar vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende van Cordaad Welzijn zoekt continu enthousiaste vrijwilligers voor de meest diverse, leuke functies bij diverse organisaties. Op dit moment zijn er o.a. de volgende, coronaproof vacante functies:

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Pieter zoekt een mentor!
Pieter is een man die woont in een zorginstelling. Onlangs is zijn moeder overleden en Pieter heeft nu geen ouders meer. Pieter heeft een mentor nodig, iemand die regelmatig langs gaat bij hem, hem leert kennen en weet wat hij leuk vindt. Maar ook iemand die beslissingen kan nemen op het gebied van zorg en welbevinden.

Vrijwilligers gezocht voor bibliotheek Leende!
Voor het bedenken, organiseren en ondersteunen van activiteiten in de prachtige nieuwe bibliotheek in Leende zoeken we vrijwilligers.

Speelmoment voor Sterre!
Sterre is 12 jaar oud en houdt van leuke meidendingen doen, dansen en knutselen. Allerlei activiteiten om haar motorische ontwikkeling te stimuleren. Zou jij het leuk vinden haar te helpen?

Gezellige vriendengroep zoekt coach!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een vriendengroep van MEE willen begeleiden. MEE De Meentgroep ondersteunt mensen met een beperking bij het maken en onderhouden van vriendschappen. Een keer per maand ondersteun en faciliteer jij een activiteit die een vriendengroep zelf bedacht heeft.

Samen accordeon spelen!
Een cliënt van Kempenhaeghe kan accordeon spelen en is op zoek naar iemand die af en toe samen met hem muziek wil maken.

Wordt ook AutoMaatje!
Een afspraak in het ziekenhuis of op bezoek bij de fysiotherapeut… Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten. U bepaalt zelf hoe ver en hoe vaak.

Kijk voor alle coronaproof vacatures op www.goedbezigheezeleende.nu of op FB: Vrijwilligerswerk in Heeze-Leende.

Contact
Interesse in een van de vacatures of wilt u als organisatie ook uw vacature onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via:

Telefoon 06 20372237 (op maandag, dinsdag en donderdag)
E-mail: vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl

Of neem contact op met de coördinator Marlon Korsten via 06-20372237 of marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl op maandag, dinsdag of donderdag

Spreekuur vindt op afspraak plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug