Luister
Live
16 februari 2021 - 13:30
Deel dit artikel:

Jo Bosmans door RKSV Heeze in het zonnetje gezet

HEEZE - Geen groot feest en geen huldiging op de nieuwjaarsreceptie van RKSV Heeze voor Jo Bosmans. Het erelid werd onlangs in het zonnetje gezet vanwege zijn 75 jarig lidmaatschap bij de Heezer voetbalclub. Het huldigen van jubilarissen is een vast agendapunt op de agenda tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Door Corona kon de receptie niet doorgaan maar het bestuur wilde dit bijzondere jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Jo Bosmans is het eerste lid van RKSV Heeze dat maar liefst 75 jaar lid is van de rood-groenen uit Heeze. Voorzitter Paul Krieckaert en bestuurslid Peter Vertogen zette de jubilaris onlangs op het voetbalveld in het zonnetje. Jo kreeg een mooi aandenken aan zijn 75 jarig lidmaatschap bij RKSV Heeze, een gegraveerd glazen ornamentje met daarbij natuurlijk een mooie bos bloemen. Jo was zeer verguld met dit gebaar van de club.

Eind vorig jaar stond er een zeer uitgebreid artikel in de LINK. Een prachtig interview met dit erelid en clubman in hart en nieren. Het hele interview kun je teruglezen via deze link. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug