Luister
Live
2 maart 2021 - 12:30
Deel dit artikel:

Vacature Mechatronica Monteur Binnendienst bij Jan Reiling BV

MAARHEEZE - Jan Reiling BV is een echt familiebedrijf en gevestigd in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert). Inmiddels hebben ze meer dan 18 hoog gekwalificeerde en zeer gemotiveerde medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek met name van het merk Demag. Denk hierbij aan hijsinstallaties zoals takels, hijskranen/bovenloopkranen, motoren en tandwielkasten.

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - Jan Reiling BV

Vanwege onze groei zijn zij op zoek naar een :

MECHATRONICA MONTEUR BINNENDIENST

De functie
Interesse in een afwisselende baan? Houd je van mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica? Bent u een kei in het tekenen, bouwen van besturingskasten, het uitvoeren van revisie, reparatie en onderhoud aan (DEMAG) takels en onderdelen en het bouwen van hijsinstallaties?

De werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen, repareren, onderhouden, het bouwen, assembleren, reviseren / moderniseren van kranen, hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen op ons bedrijf te Maarheeze. Maar ook het tekenen (E-plan) en bouwen van besturingskasten is een onderdeel van deze functie. De job is ook zeer afwisselend. U krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica daarnaast komt ook regelmatig het uitvoeren van revisie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan DEMAG takels en onderdelen te Maarheeze voor. De werkplaats chef heeft een leidinggevende en coördinerende taak. Hij treedt vooral op als leidinggevende. In die rol coördineert en controleert hij de werkzaamheden van zijn personeel en is hij verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit van de monteurs die bij ons o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren : revisie, reparaties, lassen, besturingskasten bouwen, storingen verhelpen etc. etc.

Uw profiel
U bent een zelfstandige persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel die eerst denkt en dan doet. Iemand die zijn vrijheid aan kan en goed met mensen omgaat. Als technicus met zelfvertrouwen blijft u leren en bent u niet voor één gat te vangen. U heeft een technische opleiding (elektro is een pre) en bent bereid om u verder te ontwikkelen en u heeft geen hoogtevrees. (Deze functie in combinatie met BBL opleiding mechatronica is ook mogelijk.)

Wij bieden
Een zeer afwisselende, interessante baan met veel eigen verantwoordelijkheid (mogelijkheid tot praktijkbegeleider te worden), een prettige werksfeer zoals u deze vindt binnen een klein bedrijf. Daarnaast beschikt u over professionele uitrusting, cursusmogelijkheden en een goed salaris met pensioenregeling.

Kom werken in een super leuk bedrijf met vrijdagmiddag borrel,

leuke collega's en leuke bedrijfsuitjes !

https://www.janreiling.nl/nl/over-ons/monteur-binnendienst

Stuur uw sollicitatie, of bel voor meer informatie, naar:

Jan Reiling BV
t.a.v. Han Reiling
Rondven 33, 6026 PX, Maarheeze
Telefoon: 0495-592889 / 06-50801125

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug