Luister
Live
2 maart 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Nieuwe ontwikkelingen en extra service bij Coloury mode

HEEZE - Vanaf woensdag 3 maart is Lonneke van Geel gewoon in de winkel te bereiken tijdens de gebruikelijke openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf woensdag 3 maart mag er weer, op afspraak, worden geshopt!

''Het is, ook voor mij een uitzonderlijke tijd maar deze biedt ook weer nieuwe kansen! Sinds vorig jaar maart werkt Coloury mode al met de in acht te nemen voorzorgsmaatregelen. Dat ging prima! Service, een op een, soms met drie of meer. Prima te doen in zo’n ruime winkel. Toen moesten ook zij de winkeldeur sluiten. Tja, en dan.. wat te doen.. wat vinden mijn klanten belangrijk: service, een praatje, kleding voelen, passen. Dat ging dus allemaal niet meer. Ik heb, en dat was een bewuste keuze, geen webshop. Qua aftersales kan ik me daar niet in vinden. Maar je wil door met je bedrijf. De vraag van de klanten bleef. Toen ben ik een catalogus begonnen op WhatsApp business. Dat bleek een schot in de roos. Dames kunnen thuis shoppen, maar alle vragen die gesteld worden, komen rechtstreeks bij mij terecht zodat ik ze meteen kan beantwoorden. Dus de service is net zoals in de winkel, maar dan online. Ik heb in de avonden hele gezellige app gesprekken gehad met veel klanten, ook video bellen werd om gevraagd, allemaal geen probleem. En ook heel leuk om zo toch lekker contact te houden met elkaar.''

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Nu er weer, op afspraak, mag worden geshopt kwamen de personal shop aanvragen al snel binnen druppelen. Het afgelopen jaar heeft ook veel nieuwe kansen laten zien. ''Ik ga hier dan ook zeker mee door. Dus het blijft ook mogelijk om een personal shop momentje bij jezelf thuis te organiseren.''

Ken je dat? Weinig tijd, hekel aan winkel in winkel uit, of de teleurstelling van het internet shoppen? Wil jij graag uitstekende service, goed combineren , vakkundig advies geen combinatie stress en tijd besparen? Dan is dit zeker iets voor jou. Vanaf het nieuwe seizoen is dit een extra service. Ook de kleding die de dames al in de kast hebben hangen vergeten we niet. Ik heb nu een aantal dames kunnen helpen met een personal shop experience, heerlijk om te doen!

Wilt u een ‘shoppen op afspraak ‘ inplannen? Een personal shopping bij je thuis? Vraag naar de mogelijkheden. Shop je liever vanuit huis? Voeg dan ons nummer toe; 0031402263893 en kijk in onze online catalogus.

Echt even aandacht voor jou. Elke vrouw is mooi als ze draagt wat bij haar past!
Volg ons op Instagram en facebook.
Locatie; Coloury mode Kapelstraat 66
Tel; 040 226 3893 / info@colourymode.nl. wwww.colourymode.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug