Luister
Live
2 maart 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

De Mini rijdt, site en app gaan live: Gemert-Bakel24 van start

HEEZE-GEMERT - "Ik mag eindelijk beginnen.” Dat was het eerste wat Pien van den Bosch maandagmorgen dacht toen ze wakker werd. Ze mocht de oranje bolide gaan ophalen en start met het vertegenwoordigen van Gemert-Bakel24. Deze derde oranje Mini is mede mogelijk gemaakt door de mobiliteitsservice van Content Autogroep. Een geweldige service en natuurlijk pronkt de naam van Content Autogroep trots op deze Mini.

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - HBL Fotografie

Het is niet alleen dat ze maandag haar blikvanger mocht ophalen, maar ook dat dit echt het begin is van een hele mooie toekomst. Nu nog heel even wachten tot de website en de gratis app on air gaan en dan gaat het grote avontuur van start. Op Gemert-Bakel24 vind je vanaf nu het allerlaatste nieuws en de mooiste verhalen uit die gemeente.

“Deze week zal ik dan ook met trots mijn website en app aan jullie allemaal laten zien”, zegt Pien, die hiermee het Punt24-platform uitbreidt. The best is yet to come, dus hou alle pagina's goed in de gaten zodat ze jullie mee kan nemen in dit proces.

Hou je oren en ogen open
Wanneer je je uiteindelijk op de website van Gemert-Bakel24 begeeft, wees dan vooral niet bang om op de ‘Tip ons’-knop te drukken of een mail te sturen, naar redactie@gemert-bakel24.nl. Zo kunnen jullie ons helpen. Pien: “Ik verheug me op de samenwerkingen en hou vooral je oren en ogen open, want jullie gaan nog veel van mij horen en zien.”

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug