Luister
muziek
6 mei 2021 - 14:15
Deel dit artikel:

Classic Rally Heeze in de startblokken: schrijf je nu in voor editie 2021!

HEEZE - De organisatie van Classic Rally Heeze hoopt dat iedereen het afgelopen jaar gezond is gebleven en dat zij iedereen, na de annulering van editie 2020, dit jaar weer bij Classic Rally Heeze mogen begroeten. Ze hebben het besluit genomen om op zondag 18 juli 2021 weer een rally te rijden - wellicht iets moois om naar uit te kijken in deze tijd.

Mocht op 1 juli aanstaande blijken dat de regelgeving voor evenementen het onmogelijk maakt deze rally te laten plaatsvinden, dan hebben ze een alternatieve datum achter de hand, namelijk zondag 5 september. Je kunt in dat geval deelname herbevestigen of kosteloos annuleren zonder risico.

''De deelnemers maken het evenement tot een van de gezelligste rally's van Brabant! Gaan jullie de sportieve uitdaging weer met hen aan? Ben je toe aan de volgende klasse? Of geniet je liever van de mooie route en de stops om ervaringen uit te wisselen? Wij doen in ieder geval ons uiterste best om deze negende editie van Classic Rally Heeze wederom uitdagend en inspirerend te laten zijn. Dit keer finishen we weer in de kern van Heeze.''

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Fotofinish
Het zal je maar gebeuren, tweehonderd meter voor de finish valt de motor uit... Wat nu? Dan maar hup de auto uit, tijdkaart meenemen en rennen naar de finish. Een mooi en sportief moment uit de rally van 2019. Bravo!

Brabants mooiste weggetjes
Onze rally-uitzetter Mark Schmidt zorgt er voor dat je de mooiste rustige weggetjes weer kunt gaan rijden. Voor elke klasse is er voldoende uitdaging en een goed verzorgd routeboek.

70 deelnemers
Ook dit jaar hebben ze ruimte om max. 70 auto's te laten starten in Heeze bij dorpshuis 't Perron. Meld je tijdig aan en voorkom zo dat je op de wachtlijst komt.

Finish en diner op Kasteel Heeze
Wat is er mooier dan te finishen op Kasteel Heeze? In de eerste jaren van de rally hebben wij het kasteel als begin- en eindpunt opgenomen. We hoorden van velen dat ze het fijn vinden om weer eens in het centrum van Heeze te finishen. Vandaar dat we in 2021 de finishboog daar weer gaan opzetten.

De borrel en het diner zijn in het koetshuis van het kasteel. Daar stonden ooit de auto's van de baron, de eerste automobielen die we in Heeze zagen. Saillant detail was dat de baron daar als eerste in het kasteel een centrale verwarming plaatste. Boven de auto's sliep de chauffeur. De start is - als vanouds - bij Dorpshuis 't Perron in Heeze.

Flexibel inschrijven !
In verband met de coronamaatregelen zal het bestuur op 1 juli 2021 bepalen of de rally door kan gaan op 18 juli. Mocht dat niet kunnen ivm dan geldende beperkingen voorgeschreven door de overheid, wijken we uit naar zondag 5 september. Noteer daarom beide datums vast in uw agenda. Als we uitwijken naar 5 september vragen wij u om uw inschrijving te herbevestigen of kosteloos te annuleren.

Inschrijven
Ook dit jaar kun je gemakkelijk een online formulier invullen. Daarna betaal je per bank 225,- euro per équipe (vermeldt daarbij het kenteken van de auto). Dat is inclusief koffie/vlaai bij de start, lunch, routeboek, en diner bij Kasteel Heeze. Zakelijke inschrijvingen met factuur en vermelding in het routeboek bedragen 349,- euro per équipe. Heb je meer dan 2 volwassenen aan boord, dan betaal je 55,- euro per persoon extra.

Meer info op de website
Ga naar de website van Classic Rally Heeze voor aanvullende informatie en het reglement. Ze zullen hier ook de namen van de al ingeschreven equipes vermelden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug