Luister
muziek
09 Maart 2021 18:30
Deel dit artikel:

Vijf vacatures bij Table du Sud

HEEZE - Table du Sud is een jong bedrijf dat zich continu blijft vernieuwen. Dit uit zich dit jaar op een aantal verschillende manieren:

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

''Momenteel zijn we druk bezig met de uitbreiding van ons hoofdkantoor en productieruimte in Heeze. Medio dit jaar verwachten we dat we onze nieuwe hal volledig in gebruik kunnen nemen en wordt het oppervlakte (en de productie) maar liefst verdubbeld!

Daarnaast zijn onze drie showrooms eindelijk weer open! Ons team (90 collega’s) staat te popelen om klanten te adviseren en te helpen om hun huis een écht thuis te maken. Het assortiment loopt uit een van stijlvolle meubels tot tijdloze klassiekers. Voor ieder wat wils dus. Vergeet niet, dat in een tijd als deze, is thuis belangrijker dan ooit geworden en we zijn trots dat wij daar een onderdeel van mogen zijn. Om bovenstaande mogelijk te maken zijn we opzoek naar invulling van onderstaande functies:

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van de functies op onze portal: https://tabledusud.recruitee.com

Productiemedewerker (fulltime)
 Als productiemedewerker ben jij dagelijks bezig met de vervaardiging van houten onderdelen voor onze tafels, bartafels, kasten en overige producten. Alle producten worden geheel naar de wens van de klant op maat geproduceerd. Geen seriewerk, maar stuk voor stuk unieke meubels.

Meubelmaker (ervaren) (fulltime)
Jij bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de afwerking van de eikenhouten bladen en onderstellen! Het gaat hier om lichte werkzaamheden. Hierbij word je ondersteund door meerdere mensen uit je team. Je controleert ook het werk van andere, als iets niet door de kwaliteitscontrole komt maak je hier melding van en wordt er besloten welke actie juist is zodat het werk wel door de kwaliteitscontrole heen gaat.

CNC operator (fulltime)
Jij zorgt ervoor dat ieder tafelblad de juiste vorm, dikte en afwerking krijgt. Als operator in onze meubelfabriek werk je dagelijks met ons moderne machinepark. Jij bekijkt de CNC programma's, bespreekt eventueel verbeteringen, voert de programma's in en bewaakt de uitvoering. Voordat je het tafelblad doorstuurt naar de volgende bewerking controleer je goed of de kwaliteit optimaal is.

Bezorgers (30 uur tot fulltime)
Als chauffeur bezorg jij samen met je collega de tafels en andere meubels door heel Nederland en België. Je start je dag met het laden van de meubelen. Wanneer jij zeker weet dat je alle producten aan boord hebt, bezoek jij 5 à 8 klanten op een dag.

Medewerker klantenservice (vanaf 28 uur tot fulltime)
Als Medewerker Klantenservice ben jij verantwoordelijk voor het in behandeling nemen en het afhandelen van klachten. Via de telefoon en mail heb jij contact met de klanten en beantwoord jij de vragen.

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van de functies op onze portal: https://tabledusud.recruitee.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug