Luister
Live
6 april 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Lanara laat van zich horen

HEEZE - Nu zingen voorlopig nog niet kan, besloot Popkoor Lanara om op een andere manier even iets van zich te laten horen. De bestuursleden van Lanara brachten vandaag geheel in stijl paaseitjes, om de leden te verrassen en om het typische Lanara-enthousiasme vast te blijven houden.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Het liefst staan de leden van Popkoor Lanara samen te zingen, dat moge duidelijk zijn. Door corona is dit helaas niet mogelijk. Ook voor deze vereniging is alles heel ander gelopen. Zo stond 2020 in het teken van het 25 jarig jubileum. Onder de noemer “Lanara on tour” stonden er diverse concerten gepland, maar deze zijn allemaal verplaatst of geannuleerd. Een korte periode is er wel gerepeteerd, volgens strikte richtlijnen, maar de repetities zijn weer stilgelegd sinds oktober.

De reacties aan de voordeur waren erg positief. Mensen vonden het heel leuk om op deze (witte) 2e paasdag verrast te worden en weer even wat nieuwtjes en hoopvolle woorden uit te wisselen. De meest gestelde vraag was uiteraard: “Wanneer mogen we weer?” Maar dat antwoord laat helaas nog even op zich wachten. “Maar áls we weer mogen gaan we als vanouds knallen”, aldus de paashazen.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug