Luister
Live
7 april 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Vrienden Nicasius blijven bewoners verrassen in moeilijke tijd

HEEZE - Er worden regelmatig lekkere appelflappen en cakejes gebakken met de bewoners van Woonzorgcentrum Nicasius in Heeze en daarna met een kopje koffie of thee. Er wordt dan heerlijk van gesmuld. Daarnaast hebben ze mooie bloemstukjes gemaakt met bloembollen om de lente in te luiden en deze zijn ook allemaal uitgekomen zodat er nu allemaal feestelijke tafels staan in de huiskamers!

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Op vrijdag 26 maart zong Jeanne Verbeek de sterren van de hemel en hebben ze allemaal erg genoten van haar muziek waarop lekker meegezongen werd. Op vrijdag 1 april speelde Ninia Lazaar op haar viool geweldige luistermuziek wat de bewoners erg konden waarderen. Zij hebben er allemaal erg van genoten en bij een muziekmiddag hoort natuurlijk ook een lekkere kop thee en koffie met soesjes, een glaasje fris of een advocaatje met slagroom met een lekkere snack.

Dus Vrienden van woonzorgcentrum Nicasius, kei bedankt dat jullie hen op allerlei manieren zo fijn aan het verwennen zijn wat erg gewaardeerd wordt in deze nog steeds moeilijke tijd!

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug