Luister
muziek
13 april 2021 - 15:40
Deel dit artikel:

Fanfare St Nicasius zit niet stil

HEEZE - Het duurt nu alweer meer dan een jaar dat iedereen met de corona beperkingen te maken heeft. Voor veel verenigingen een lastige fase want hoe hou je je club bij elkaar. Zo ook voor fanfare St Nicasius. Maar ondanks alle beperkingen zijn wij al die tijd niet stil blijven zitten en proberen we zoveel mogelijk in contact met elkaar te blijven.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Zo organiseren we periodiek digitale koffie uurtjes waarbij alle leden in wisselende groepjes met elkaar en met het bestuur informeel contact houden. Er worden ludieke acties op touw gezet zoals verspreiden van kleine attenties met sinterklaas, een online Pubquiz en recent een estafette paas-actie. Hierbij werden door de leden in estafettevorm chocolade paashazen aan elkaar uitgedeeld. Uiteraard dit alles met inachtname van alle regels.

Maar ook online repetities zijn al die tijd doorgegaan. Vanzelfsprekend is dit niet voor alle leden altijd een haalbare kaart maar wekelijks hebben we toch een groep bij elkaar waarmee we olv onze dirigent een representatieve digitale repetitie kunnen houden.

Om ons ook muzikaal weer eens te presenteren hebben we ,in navolging van onze slagwerkgroep, met de online repetitiegroep van het fanfareorkest twee nummers opgenomen. Iedereen vanuit huis, live opgenomen en voor het filmpje alles onder elkaar gezet. Geen overdubs, geen trucs, what you see is what you get.

Hier het eerste filmpje met het nummer Lazy Latin.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug