Luister
Live
19 april 2021 - 12:45
Deel dit artikel:

Wilma helpt als E.E.N. therapeut je terug in je eigen kracht

HEEZE - Wilma van de Vin–van der Velden is getogen in Heeze en E.E.N.® Therapeut. Het is haar wens om een ieder terug te brengen in zijn eigen kracht. Terug naar de oorspronkelijke instellingen zoals je hier op aarde bent gekomen. Zij helpt je mee om weer balans aan te brengen tussen lichaam, geest en bewustzijn.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

E.E.N.® Therapie staat voor Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde. Het is een holistische therapie, waarbij ik kijk naar de balans tussen lichaam, geest en ziel. Een drie-eenheid. Disbalans veroorzaakt spanningen die zich kunnen uiten in tal van lichamelijke of geestelijke klachten. Door de disbalans zichtbaar te maken is er genezing mogelijk. En het lichaam vertelt altijd de waarheid.

Regressie therapie is een onderdeel van mijn opleiding waar ik een grote interesse voor heb. Het doel van regressie therapie is het transformeren van angst in liefde. Angst is te voelen als duisternis, daar waar je licht nog niet mag schijnen. Daar gaan we liefdevol naar toe en we laten licht en liefde toe. Ik maak samen met je de reis naar binnen, waarbij we het kind in jezelf ontmoeten, dat niet gezien en gehoord werd. We vragen waar het kind behoefte aan heeft. In het begin zal het angstig reageren, maar samen kunnen we het goed benaderen en kan het omhuld worden door licht en liefde. Dat is zo’n uniek moment!

Access Bars ® is een soort drukpunt massage op je hoofd. Het zet energetisch veel in beweging en zorgt voor rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest. De 32 drukpunten vormen energiebanen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze te resetten ontstaat er weer ruimte, rust en ontspanning. Je verlaat met een leeg hoofd mijn praktijk, waar de inzichten tot je gekomen zijn.

Krachttraining voor jong en oud. Hieronder versta ik dat je weer in contact komt met de bron in jezelf. Door middel van een goede aarding en een goede connectie met je lichaam en ziel ben je weer in staat om jouw licht te laten schijnen. Niet voor de ander, maar blijf bij jezelf. Keer naar binnen door een goede aarding, meditatie en regressie therapie.

Ik leer anders © is een methode die heel goed inzetbaar is als je kind uitvalt in het basisonderwijs. Doordat het niet goed kan rekenen en/of moeite heeft met taal. We zien vaak dat ze het wel begrijpen als we het op een andere manier aan ze presenteren. Zodat ze het waarom ook leren begrijpen. We creëren overzicht in het brein.

Het belangrijkste wat ik iedereen wil meegeven is dat je goed bent zoals je bent. Dat juist op een andere manier van denken je krachtig maakt!

Door mijn eclectische opleiding combineer ik graag dingen en in mijn ogen is er nooit één waarheid en één oplossing. Ieder mens is uniek met zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden.
- Durf jij oprecht te kijken en met mij te onderzoeken waar je klachten vandaan komen?
- Durf jij volledig eerlijk naar jezelf te zijn en meerdere kanten te bekijken?
- Durf jij om uit het ingesleten patroon te stappen, als een karrespoor en op een ander niveau te gaan lopen?
- Durf jij de stap te wagen om weer volledig in je eigen kracht te komen en volgens je eigen blauwdruk te leven?
- Durf jij het aan om gelukkig te zijn, vrij van pijn en zorgen?
- Durf jij jouw licht te laten schijnen?

Of het een makkelijke weg wordt, ligt aan je eigen inzet, inzicht en je eigen souplesse. Maar als natuurgeneeskundig en holistisch therapeut ondersteun ik je in dit proces. Samen gaan we op weg naar het gelukkige leven, vrij van pijn en zorgen'', aldus Wilma van de Vin–van der Velden.

06 – 5425 7262
www.mijnkrachtveld.nl
info@mijnkrachtveld.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug