Luister
muziek
14 april 2021 - 06:15
Deel dit artikel:

Foutje bedankt!

LEENDE - Nu de school, de kinderopvang en de mfa hun intrek hebben genomen in het nieuwe pand in het centrum van Leende, wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van het terrein aan de achterzijde van het gebouw omgeving Julianastraat. Deze herinrichting bevat onder andere het schoolplein, de straat, de trottoirs en natuurlijk genoeg parkeerplaatsen. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Onze redactie kreeg meerdere tips binnen over deze herinrichting. Midden in een parkeervak dat onlangs gemaakt is staat een lantaarnpaal. Nu is de vraag wat was er eerder, de lantaarnpaal of het parkeervak maar het ziet er allerminst normaal uit. Op social media wordt de foto gedeeld met de tekst 'je had maar één taak'. Onze redactie sprak dinsdagmiddag een buurtbewoner: ''Het komt er allemaal prachtig uit te zien maar hoe zoiets kan begrijp ik echt niet.''

Inmiddels staat er een rood-witte marker bij de lantaarnpaal zodat automobilisten gewaarschuwd worden dat de lantaarnpaal op een ongebruikelijke plek staat. Wanneer de lantaarnpaal verplaatst gaat worden is niet duidelijk. Foutje bedankt!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug