Luister
Live
18 april 2021 - 17:30
Deel dit artikel:

College van B&W komt klussen voor het goede doel

HEEZE - Met nog ruim een week te gaan tot de Koningsdagveiling komen er dagelijks biedingen binnen op de mooie kavels die beschikbaar zijn gesteld voor deze online veiling waarvan de opbrengst naar Stichting Speciale Voetbaldagen gaat. Bieden is mogelijk tot en met zondag 25 april 2021.

In samenwerking met het Oranjecomité organiseert de stichting Speciale Voetbaldagen deze online veiling met prachtige kavels waarop al geboden kan worden. Wat te denken van een gesigneerd wedstrijdshirt van Michael van Gerwen en Mathijs de Ligt? In de diverse categorieën als sport, mode en wellness en culinair kun je online bieden op de mooiste kavels. Plaats je bod, bevestig dit in het mailtje dat je ontvangt na je bieding en blijf op de hoogte of je wordt overboden. Is dat het geval, dan ontvang je hiervan een melding en kun je weer meebieden op de betreffende kavel.

College B&W Heeze-Leende
Ook het voltallig college van burgemeester en wethouders biedt een dienst aan waarop geboden kan worden want ook zij steunen deze online veiling en dus het goede doel. Het voltallige college, inclusief de gemeentesecretaris, biedt aan om een uur huishoudelijke taken uit te voeren. Denk dan aan: stofzuigen, dweilen, strijken, stoffen of ramen zemen. Wil jij het college bij jouw thuis of op de zaak aan het werk zien, biedt dan mee op deze kavel!

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - Foto ter illustratie

Speciale Voetbaldagen
Zij verzorgen van A tot Z deze voetbaldagen in samenwerking met voetbalverenigingen, scholen, verzorgers en begeleiders op locatie van de doelgroep maar ook zeker daarbuiten. Zij zijn tevreden als alle deelnemers op hun eigen manier heerlijk aan het voetballen zijn geweest, mogelijk ook wat geleerd hebben en met een grote glimlach op hun gezichten moe maar blij en voldaan naar huis gaan.

Bekijk de kavels online via deze link en biedt mee. Op die manier kunnen unieke kavels in jouw bezit komen maar het allerbelangrijkste is dat je het goede doel er mee steunt.

Klik hier om mee te bieden.

Foto: de foto is ter illustratie en het betreft een oude foto.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug