Luister
Live
20 april 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Fanfare St Nicasius routekaart

HEEZE - Nu het einde van de corona beperkingen steeds dichterbij komt is fanfare St Nicasius ook weer bezig met toekomstplannen. Op de korte termijn doen we voor onze leden nog een corona activiteit namelijk een online Wie is de Mol quiz. Natuurlijk hopen we zo snel mogelijk in welke vorm dan ook weer fysieke repetities te kunnen houden. Wellicht kunnen we dan nog voor de zomer een leuke activiteit of buitenconcertje organiseren. Maar alleen al het bij elkaar komen als vereniging zou al geweldig zijn.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Omdat we toch optimistisch gestemd zijn dat we na de zomer weer redelijk normaal aan de gang kunnen hebben we op de langere termijn wel al een aantal activiteiten gepland. Deze kunt u alvast noteren:

- 13 en 14 november 2021: Het inmiddels vermaarde Slagwerkspektakel
- 11 en 12 december 2021 : Kerstconcert met een gouden randje
o zaterdagavond voor iedereen toegankelijk
o zondagmiddag voor de diamanten/gouden echtparen van 2020.
- 29 en 30 januari 2022
o zaterdagavond voor iedereen toegankelijk
o zondagmiddag voor de diamanten/gouden echtparen van 2021.

Corona heeft natuurlijk ook een grote impact gehad op ons jeugdprogramma. Dit heeft nu ook meer dan een jaar stil gelegen met als gevolg dat we met het werven en opleiden van jeugdleden opnieuw een start moeten maken. Wanneer en op welke manier we dat kunnen doen is nog de vraag maar daar worden de plannen tzt ook voor bekend gemaakt.

Maar mocht u na corona behoefte hebben aan een ontspannende en leerzame hobby voor u of uw kind dan kunt u altijd contact opnemen met secretariaat@fanfareheeze.nl .

Of neem een keer een kijkje op onze website www.fanfareheeze.nl .

Voor nu zullen we nog even in de corona modus moeten blijven. Het resultaat daarvan in de vorm van het tweede filmpje opgenomen door de online repetitiegroep van het fanfareorkest met het nummer Crazy Calypso kunt u hier bekijken.

Hopelijk tot binnenkort!

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug