Luister
Live
18 april 2021 - 14:40
Deel dit artikel:

Diverse bronzen beelden gestolen op Recrenova Sterksel

STERKSEL - Op Caravanpark Recrenova in Sterksel zijn afgelopen week een aantal bronzen beelden gestolen. De eigenaars van een caravan op het park zijn een aantal dagen weggeweest maar bij terugkomst stond hen een onaangename verrassing te wachten. Op maandag 12 april vertrokken de eigenaars voor een paar dagen en dit weekend constateerde zij bij terugkomst dat de diverse bronzen beelden uit hun tuin waren gestolen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

''Het gaat om een beeld van een meter groot van een vrouw die bij de vijver stond, een pauw van 70 centimeter, twee ganzen van 50 centimeter hoog, een paar kleine vogeltjes maar het meest opvallende is een hert van ruim twee meter hoog! De daders hebben het hekwerk doorgeknipt om binnen te komen en moeten met een klein vrachtwagentje of grote aanhanger gekomen zijn om de beelden mee te nemen.''

Heb jij iets verdachts gezien tussen maandag 12 april en zondag 18 april bij Caravanpark Recrenova of omgeving, heb je camerabeelden die de Albertlaan in beeld brengen, weet je waar de beelden zijn of zie je dat deze worden aangeboden op bijvoorbeeld Marktplaats, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug