Luister
Live
19 april 2021 - 17:50
Deel dit artikel:

Ruim 70 inschrijvingen voor Roothans goes Gezellig. Doe jij ook mee?

LEENDE - Sinds de opening van de inschrijving afgelopen week hebben zich inmiddels al zeventig teams ingeschreven voor Roothans goed Gezellig op 26 april aanstaande. Café Roothans en Brasserie Gezellig organiseren dan een online Partyshow waarbij iedereen uit Leende en omstreken interactief kan meespelen vanuit de eigen woonkamer. De Thuis voor de buis Partyshow!

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Het beloofd een speciale koningsavond te worden met deze Live Stream Partyshow vol met verrassende elementen. Leende kleurt oranje deze avond. In deze Partyshow staat het spelen van een quiz centraal. Wat deze quiz onderscheidt van andere quizzen, is dat wij “Live” uitzenden waardoor men ook interactief kan reageren middels een mobiele telefoon of tablet. Dit apparaat wordt namelijk jouw eigen quizcontroller. Hoe dit in zijn werk gaat wordt bij aanvang van de show keurig uitgelegd, nadat je hebt ingeschreven met jouw team'', aldus Willeke van café Roothans. Ook kan men foto's appen die tijdens de uitzending voorbijkomen. Dit levert vaak hilarische beelden op.

De Partyshow is toegankelijk voor iedereen en bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes kunnen bestaan uit allerlei algemene vragen, doe opdrachten of muziekvragen, waarvan sommigen door de liveband ‘Anderkovver’ uitgevoerd zullen worden. Tussen de rondes door is er zowel muziek van deze liveband en een DJ die zijn kunsten gaat vertonen.

Om mee te kunnen doen aan deze show schrijf jij je van tevoren in via de website www.thuisvdbuis.nl. Op deze website is ook de stream voor de uitzending te vinden. Nadat je jouw team hebt ingeschreven, ontvang je een e-mail met daarin enkele instructies. Deelname aan deze editie bedraagt € 10,00 per team. Voor alle duidelijkheid: Met een team wordt een gezin of clubje van ongeveer vier personen bedoeld.

Deze Partyshow in Leende wordt ondersteund door diverse lokale ondernemers, die de mooie prijzen voor deze avond sponsoren en op deze manier een steentje bij willen dragen aan een gezellige interactieve, verbindende activiteit voor Leende en omgeving.

''Wij kunnen en mogen deze activiteit alleen organiseren als de dan geldende coronaregels door iedereen in acht worden genomen. Wij proberen om tijdens deze crisistijd jullie een leuke avond te bezorgen. Dus neem daarin je eigen verantwoordelijkheid en stel je omgeving en de organisatie hierin niet teleur. Het zou jammer zijn als dit soort evenementen straks ook van de radar verdwijnen, door het niet houden aan deze regels. Wij rekenen op het enthousiasme van Leende en omstreken en hopen jullie allen met veel plezier virtueel te mogen begroeten tijdens “De Grote thuis voor de buis Partyshow” op maandagavond 26 april om 19.00 uur'', zegt Bianca van Brasserie Gezellig.

Schrijf je nu direct in via www.thuisvdbuis.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug