Luister
Live
1 mei 2021 - 18:00
Deel dit artikel:

Riëtte van Oss neemt na 44,5 jaar afscheid als juf

STERKSEL - Bijna 45 jaar stond ze voor de klas. Riëtte van Oss nam vrijdag 30 april feestelijk afscheid als juf. De kleuters uit de groepen 1 en 2 van de Talententoren uit Sterksel gingen de juf thuis op de Pastoor Thijssenlaan in Sterksel ophalen en namen speciaal vervoer mee. In een stoet liepen de jongste leerlingen met een bloem voor Riëtte naar haar huis, voorop gegaan door een paard en wagen waarmee ze aansluitend naar school werd gebracht.

heeze-leende24 / Thijs Verleg • Beeld - HBL Fotografie

Vanaf de Beukenlaan tot aan de school stonden de ruim honderd leerlingen van de Sterkselse basisschool op de stoep te wachten en ook zij hadden allemaal een bloem in de hand voor de afscheidnemende juf. Een feestelijke dag maar ook een einde aan een tijdperk want juf Riëtte heeft duizenden peuters in haar klas gehad en dan is afscheid nemen van iets dat je bijna 45 jaar gedaan hebt ook moeilijk. Ze kijkt in ieder geval terug op een geweldige tijd.

Wim van Laarhoven uit Sterksel sprak Riëtte van Oss uitgebreid over haar tijd in het onderwijs. Lees het hele interview via deze link.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug