Luister
muziek
5 mei 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Inzamelactie Leende-Leenderstrijp

LEENDE-LEENDERSTRIJP - 'Ruilkast Boek & Zo' en #TOB 'Trots op Blaosdonk' slaan de handen in één en starten deze inzamelactie van oude telefoons voor 'Stichting de Opkikker'!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Wat doet stichting de Opkikker?
Deze stichting zorgt voor lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Voor ieder ingezameld mobieltje, krijgen zij een vergoeding. Het streven is om in 2021 wel 100.000 mobieltjes in te zamelen! Uitleg van de stichting

In eerste instantie bieden we gezinnen die bij ons zijn aangemeld een Opkikkerdag aan. We ontzorgen hen een hele dag lang met een tjokvol supergaaf activiteitenprogramma dat helemaal is toegesneden op hun specifieke gezinssituatie. Een groots feest, helikoptervluchten, rondrijden in stoere auto’s of verkleed als echte prinses rondgereden worden in een echte koets: niets is te gek! Via onze sponsor Center Parcs hebben we een permanente locatie op De Eemhof, waar we elk jaar zo’n 2.000 nieuwe gezinnen ontvangen.

Hoe help jij mee?
Heb jij nog een oude mobiele telefoon in de kast liggen waar je niets meer mee doet? Gooi alleen de telefoon (zonder hoesje, adapter en doosje) in de brievenbus op; Breedvennen 48 of Strijperstraat 4a in Leende. Wij verzamelen deze mobieltjes in een speciale verzenddoos en sturen deze gezamelijk op naar Stichting de Opkikker.

Moet een telefoon nog werken?
Oude mobiele telefoons hebben veelal (ook) waarde door de componenten die erin zitten. Dus ook een mobieltje met een kapot frontje en/of een kapotte accu is welkom.

Namens 'Ruilkast Boek & Zo', #TOB 'Trots op Blaosdonk', 'Stichting de Opkikker' en heel veel gezinnen in Nederland, bedankt!

Vragen
Zijn er toch nog vragen? Geen probleem, je kunt ze stellen via:
info@leende-r-strijp.nl of via een WhatsApp berichtje; 06 51 799 733

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug