Luister
Live
16 juni 2021 - 15:30
Deel dit artikel:

Digitaal café Leende voorzichtig van start op 22 juni

LEENDE - In het Dorpshuis De Schammert heeft Bibliotheek Dommeldal haar leestafel voor gereserveerd voor het digitaal café. De anderhalve meter afstand is nog steeds van toepassing. Daardoor zal het aantal bezoekers beperkt moeten zijn. Op dit moment bent u alleen welkom als u zich van te voren bij Cintha Bax aanmeldt. Vermeld ook het tijdstip waarop u wilt komen. 10 uur, 10.30 uur of 11 uur.

Als u met de fiets komt, graag de fiets in het fietsenrek links van de bibliotheek plaatsen en de hoofdingang gebruiken naast de leestafel van de bibliotheek. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht en handen ontsmetten bij de deuringang. Als je eenmaal zit, mag het mondkapje af. Mocht je van het toilet gebruik willen maken, dan moet het mondkapje weer op. Het is handig als je een ontsmettingsdoekje bij je hebt om de iPad of smartphone schoon te maken voordat een ander er aan moet komen.

''We rekenen erop dat je 'veilig' bent als je ons een bezoek brengt. Volgende week op 22 juni ben je welkom in ons nieuwe Digitaal Café.''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug