Luister
Live
18 juni 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Café Vrienden in Leende gaat definitief sluiten per 30 juni

LEENDE - Café Vrienden in Leende gaat per 30 juni definitief dicht. Onderstand bericht deden de twee uitbaters Kenneth en Richard doen uitgaan:

heeze-leende24 / Thijs Verleg

''Beste vrienden, Helaas is dit een treurig bericht en moet ik met spijt aankondigen dat Café Vrienden niet meer open gaat. Om het hele verhaal maar achterwege te laten komt het er gewoon op neer dat door de corona het financieel niet meer haalbaar was om door te gaan. We hadden erg graag weer zoals vanouds er met jullie een groot feest van gemaakt.

Gezellig radje draaien, een potje bussen, mexxen of zweeds pesten spelen, formule 1 of voetbal kijken, mario kart, karaoke of gewoon simpelweg een biertje doen en losgaan op de muziek. De komende weken zullen we er af en toe zijn om de toko leeg te halen, maar aan het eind van de maand zal het gedaan zijn.

Toch willen we jullie allemaal uit het diepst van ons hart bedanken voor onze tijd met jullie! Alle mooie, gekke en dronken momenten die we met jullie mee hebben gemaakt zouden we niet willen inruilen. We hopen dat jullie er hetzelfde over denken. Ik wil jullie dan ook vragen hier onder je leukste verhaal, foto of filmpje nog eens met ons te delen. Hopelijk zien we jullie snel ergens anders!''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug