Luister
Live
17 juni 2021 - 16:30
Deel dit artikel:

KBO-Brabant organiseert kunstzinnige Zomerfair

HEEZE-LEENDE - Er weer eens lekker op uit, daar heeft iedereen zin in! Op donderdag 22 juli organiseert KBO-Brabant de Ons Zomerfair in Veldhoven, bij De Koningshof. Lekker slenteren langs de kramen van creatieve senioren, genieten van hun ambachtelijke talenten, inspiratie opdoen en informatie inwinnen om zelf thuis aan de slag te gaan.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Op deze Zomerfair exposeren KBO-leden hun creaties. Van breiers, houtbewerkers en schilders tot edelsmeden, keramisten, tekenaars en glazeniers. Binnen KBO-Brabant barst het van creatief talent. De ruim 120 deelnemers hebben een podium, stand of kraam waar ze hun kunsten kunnen exposeren, demonstreren en verkopen. Bij mooi weer vindt de Zomerfair buiten plaats, bij slechter weer bieden de grote hallen van De Koningshof genoeg ruimte.

Ons Zomerfair wordt een festijn met muziek en gezelligheid. Het coronavirus moet natuurlijk voldoende onder controle zijn, want het gaat alleen door als het veilig kan en mag.

Aanmelden
Ons Zomerfair is bedoeld voor senioren vanaf 50 jaar. Bezoekers hoeven geen lid te zijn van de KBO. Deelname is gratis. Wilt u ook komen? Dan moet u zich wél even aanmelden. Dat kan via de website van KBO-Brabant: www.kbo-brabant.nl/aanmelden-zomerfair-2/

U krijgt een bevestiging in uw mailbox. Dat is tevens uw toegangsbewijs.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug