Luister
muziek
19 juli 2021 - 15:30
Deel dit artikel:

Negende Classic Rally Heeze verreden onder de stralende zon

HEEZE - Het was zondag 18 juli zonovergoten voor de 9e editie van de Classic Rally Heeze. Na alle regen van de afgelopen dagen was het een verademing voor de 72 startende equipes om met dit heerlijke zomerweer van start te gaan.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Vanaf Dorpshuis 't Perron aan de Schoolstraat in Heeze startte precies om 10.01 uur startnummer 1 van deze editie die net als alle voorgaande jaren weer drie klassen kende: Sport, Tour en Elegance. De rally door de prachtige omgeving is niet alleen voor de organisatie en de deelnemers een geweldig evenement, ook trekt het jaarlijks veel bekijks van autoliefhebbers die de mooie bolides van dichtbij willen bekijken.

Dit jaar finishte de rally bij Kasteel Heeze. Eén voor één arriveerden de bolides bij het Kasteel waar een heerlijk diner gereed stond voor de deelnemers maar waar eveneens de prijsuitreiking was van deze negende editie. De uitslag komt te staan op de website van Classic Rally Heeze

Volgend jaar is de tiende editie van de Classic Rally Heeze. De datum van de rally in 2022 is nog niet bekend maar de jubileumeditie zal beslist weer een mooie editie gaan worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie