Luister
Live
19 juli 2021 - 13:00
Deel dit artikel:

Arie en Magda uit Heeze vieren diamanten huwelijk

HEEZE - Maandag 19 juli vieren Arie van Maaren en Magda van Maaren-van den Oever hun zestigjarige huwelijk! Op 19 juli 1961 trouwden zij – beiden opgegroeid in de buurt van Utrecht – in Bilthoven.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Arie werkte in die tijd al voor Philips in Eindhoven en zat daar op kamers en Magda was onderwijzeres in Utrecht en woonde nog in Bilthoven.

Omdat er een uitgelezen kans voorbijkwam om een huis in het prachtige Heeze te kopen en het stel ondertussen al zeven jaar bij elkaar was (Arie was 15 en Magda 17 toen zij verkering kregen) leek het ook hét moment om elkaar het jawoord te geven. Na een huwelijksplechtigheid in klein comité, een bescheiden feestmaal en een driedaagse huwelijksreis naar de Veluwe, verhuisde het stel op 22 juli 1961 naar Heeze.

Dus vieren wij niet alleen dat Arie & Magda 60 jaar getrouwd zijn, maar ook dat zij 60 jaar in Heeze wonen: de eerste tien jaar in de Heipolderstraat en ondertussen alweer vijftig jaar in de Graaf de Hornelaan. Eerst vijftien jaar op nummer 3 en vervolgens zijn zij recht overgestoken naar het huis aan de overkant en wonen zij alweer vijfentwintig jaar op nummer 6.

De afgelopen dagen hebben zij op verschillende momenten en in kleine groepen dit diamanten huwelijk gevierd. Zondag was het de beurt om op de oprit, op gepaste afstand, met de buren uitgebreid te proosten op deze mooie mijlpalen: 60 jaar getrouwd, 60 jaar in Heeze en 50 jaar in de Graaf de Hornelaan!

Lang leve het diamanten bruidspaar!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug