Luister
Live
20 juli 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Philharmonie Leende zoekt nieuwe jeugdleden

LEENDE – Afgelopen zondag vond de laatste repetitie van dit seizoen van het piep-en jeugdorkest van de Philharmonie Leende plaats. Terwijl de instrumenten voorlopig in de koffers worden opgeborgen en de instructies voor het groot onderhoud worden meegegeven, gaan de voorbereidingen voor het nieuwe muziekseizoen voor de jeugd bij de Philharmonie nog even door.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen jonge muzikanten instromen om muziekonderwijs bij de fanfare te volgen. De lessen worden verzorgd door muziekschool RICK uit Weert in het eigen Kloosterhof aan de Julianastraat in Leende. Aanmelden en opvragen van informatie kan nu al via onderstaand mailadres.

Hoewel de bekende laatste loodjes voor iedereen al waren aangebroken, hebben enkele jeugdleden van de Philharmonie zich ingespannen om nog voor de vakantie, een mooie promotiefilm te maken voor hun vereniging.

Met veel muzikale hoogtepunten in hun herinnering waren de fragmenten zo uitgezocht. Naast muziek maken is ook de gezelligheid binnen de vereniging een belangrijke factor voor de jeugdleden. In september starten de lessen voor de jeugd in Leende weer en is het ook mogelijk om eerst één of meerdere gratis proeflessen te volgen. Samen bepalen wij dan met het kind en ouder, welk instrument geschikt is om mee te starten.

Liever eerst wat algemene info? Kijk ook naar ons promo-filmpje en heb je daarna nog vragen, mail ons dan gerust: jeugd@philharmonieleende.nl

Overige info vind je ook op www.philharmonieleende.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug