Luister
muziek
23 juli 2021 - 06:30
Deel dit artikel:

Meneer Kees: "mijn boek over 43 jaar onderwijs in Heeze"

HEEZE - Wat maakt een leraar allemaal mee wanneer hij ruim 43 jaar werkzaam is geweest in het onderwijs? De in Heeze geboren en getogen Kees van den Groenendaal (67) verzamelde zijn ervaringen op papier en maakte er een boek van.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

"Op 31 januari 1977 ben ik begonnen als leerkracht op de Bergerhof, het huidige Kindcentrum de Parel. Daarna in 1985 op de Merlebos waar ik dit jaar afscheid heb genomen met een fantastische sport- en speldag."

"Jij geniet van wat je mag gaan doen; dat deed ik ook, maar nu van mijn pensioen" neemt de lezer mee in de ervaringen die Kees heeft gehad met kinderen, ouders, leerkrachten en beum. "Ik heb altijd volop genoten en heb met veel plezier en liefde mijn vak uitgeoefend, al zag ik het ook vaak als mijn hobby." In samenwerking met Mark Damen van tableaux Mediamakers is een leuk boekje samengesteld dat vanaf vandaag te koop is voor tien euro bij Lektura in Heeze of bij meneer Kees thuis. "Wanneer je het boekje bij mij thuis koopt krijg je er een kop koffie, glaasje bier of wijn bij en bij Lektura krijg je parelpunten. Genoeg reden dus om het boekje te kopen."

Laat je verrassen en meeslepen in de onderwijservaringen van meneer Kees!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug