Luister
muziek
24 juli 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Fiddelaers zondag aanwezig bij Heeze Leeft!

HEEZE - Aanstaande zondag vindt in het centrum van Heeze het evenement Heeze Leeft! plaats. Rondom het gemeentehuis is van 12.00 tot 18.00 uur veel te beleven. Zo staat er aan de voorkant van het gemeentehuis een braderie.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Met de gedachte: ‘Geniet van het leven, denk ook eens na over de dood.’ is ook Uitvaartbureau Jan Fiddelaers met een kraam aanwezig. Zo laten zij in samenwerking met Young Productions zien dat er een mooi alternatief is voor mensen die opzien tegen live spreken tijdens een afscheid. Apart Keramiek maakt ter plaatse prachtige keramieke urnen. Tussen 14.00 en 15.00 uur is Riet Fiddelaers – Jaspers in de kraam aanwezig om onder andere haar nieuwe uitgave ‘Natriltijd’ te signeren.

Tevens is er een primeur. Vanaf september biedt Fiddelaers na een afscheidsdienst in de aula van Rouwcentrum Fiddelaers een videokaart aan waar de videopresentaties op staan die tijdens het afscheid getoond zijn. Tevens is het mogelijk om de opname van het afscheid op de videokaart af te spelen. Deze videokaart sla je open en speelt meteen af. Een voorbeeld hiervan is te zien bij de kraam.

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers ontmoet je zondag graag bij Heeze Leeft!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug