Luister
muziek
24 juli 2021 - 13:00
Deel dit artikel:

Vacature BBL financieel administratief medewerker

HEEZE - BBL Financieel administratief medewerker (4 dagen werken en 1 dag naar school) in Heeze. “Breng jij financiële gegevens tot leven en zorg je graag voor overzicht? “

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Ben jij klaar met je middelbare schoolopleiding en wil je je verder ontwikkelen in een financiële omgeving? Dat kan bij ons! Als BBL-er (beroepsbegeleidende Leerweg) werk je 4 dagen en ga je 1 dag per week naar school. Op deze manier leer je de vele kanten van het vak en verdien je meteen een goed salaris.

Ook als je van niveau 3 naar niveau 4 als Bedrijfsadministrateur door wil groeien dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Ben je werkzaam in een andere sector en wil je je om laten scholen middels een
BBL- traject dan gaan wij zeker ook graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Samen met je ervaren collega’s die jou veel kunnen leren over het vak ga je aan de slag met de financiële administratie. Je gaat financiële en administratieve gegevens verzamelen, controleren, analyseren en boekhoudkundig verwerken.

Dit betekent dat je inkoop-en verkoopfacturen afhandelt en gegevens verwerkt in het kas- en bankboek met alle daartoe behorende werkzaamheden. Daarnaast verricht je boekingen in de administratie van de bewonersgelden, behandel je schades en handel je mutaties af in de verzekeringspolissen. Tevens bied je ondersteuning bij het voeren van de inkoopadministratie.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Jij hoeft je opleiding, collegegeld en lesmateriaal niet te betalen, dat doen wij;
  • Wij betalen je schooldag voor 4 uur per week door;
  • Je krijgt in eerste instantie een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om bij goed functioneren dit tijdelijk contract te verlengen tot het eind van de opleiding;

· De Cao Ziekenhuizen is van toepassing en je ontvangt het leerlingensalaris conform deze CAO;

· Je kunt gebruik maken van het uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;

  • Collega’s die jou graag de kneepjes van het vak leren;
  • Wij bieden je een mooie leerwerkplek in een gezellig team in een mooie groene, bosrijke omgeving!

Wat breng je mee?
· Je bent iemand die het hoofd koel houdt als er tijdsdruk is;
· Het is een sport om foutloos te werken en “ongeveer” komt in jouw woordenboek niet voor;
· Je bent handig en nauwkeurig met cijfers, weet ze snel te interpreteren en kunt dat vervolgens ook helder uitleggen;
· Je vindt het fijn om te rekenen en werkt graag met de computer.

Over de afdeling
De afdeling Financiële administratie en Zorgfacturering (FA&ZF) maakt onderdeel uit van de dienst Financiën & Control. De klantgerichte dienstverlening van Financiën & Control is faciliterend aan het in control zijn van Stichting Kempenhaeghe op financieel gebied.

Over Kempenhaeghe
Kempenhaeghe is hét specialistisch centrum voor epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. De Berkenschutse biedt onderwijs, vorming en begeleiding aan leerlingen met epilepsie, langdurig zieke leerlingen, zeer moeilijk lerende leerlingen, leerlingen met een meervoudige beperking en leerlingen met autisme.

Er werken specialisten die elke dag het verschil willen maken voor, kind, gezin en familie. Op de kleine wooncentra die in en op het terrein van Sterksel (Heeze) liggen, wordt woonzorg geboden aan mensen met een complexe epilepsie en een bijkomende beperking. Expertiseontwikkeling en innovatie kenmerken hier het werken. Door (interne) opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden leer je elke dag een beetje meer van het vakgebied. Bij Kempenhaeghe staan niet alleen de cliënten, maar ook de medewerkers centraal. Doordat we samenwerken met academische ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstituten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Interesse en solliciteren
Voor meer informatie over de vacature neem je contact op met Jos van Lieshout, Teammanager Financiële Zorgadministratie, via T. 040-2279 274.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Ben je geïnteresseerd?
We zien je reactie dan graag voor 31 juli a.s. via bijgaande link tegemoet.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug