Luister
muziek
22 september 2021 - 06:30
Deel dit artikel:

Wagenbouwers Brabantsedag "Met Verven" in etalages Heezer Winkeliers

HEEZE - Waar vorig jaar nog zestien prachtige creaties van LEGO te bekijken waren in de etalages van verschillende Heezer winkeliers, kan men vanaf woensdag 22 september 14 prachtige schilderijen bekijken in het centrum van Heeze bij diverse ondernemers.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Net als vorig jaar ging ook dit jaar de Brabantsedag helaas niet door. Voor Stichting Vrienden Wagenbouwers en enkele sponsoren wederom reden genoeg om iets extra's te doen. Het thema 'Met Verve' van 2019 dat nog ongebruikt was, werd ludiek opgepakt en omgetoverd in “met verven”. Alle groepen moesten een schilderij maken en zelf een unieke lijst er omheen maken. Alle groepen hebben meegedaan hetgeen resulteerde in veertien prachtige creaties waarvan één drieluik.

Bij café Thuys en Tapperij de Zwaan zijn vanaf woensdag 22 september weer de wandelroutes op te halen. Net als vorig jaar is dit formulier tevens weer een stem voor de publieksprijs. Jouw stem telt dus. Maak de wandeling langs de etalages en vergeet niet jouw stem uit te brengen. Het ingevulde formulier lever je weer in bij een van de twee genoemde horeca.

Vroeg donker? Geen probleem. De schilderijen zijn prachtig aangelicht door Bazelmans AV uit Veldhoven, dus ook een avondwandeling maken is geen enkel probleem.

De schilderijenroute in het centrum is te bezichtigen tot en met 18 oktober aanstaande. De schilderijen zijn te koop en de opbrengst gaat vanzelfsprekend geheel naar de wagenbouwers van de Brabantsedag. Wil je een bod uitbrengen, stuur dan een e-mail naar info@vriendenwagenbouwers.nl of doe een bieding op de on-line veiling welke per 1 oktober geopend wordt.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug