Luister
muziek
22 september 2021 - 19:30
Deel dit artikel:

Jan en Mieke van der Kruis - Dielissen 50 jaar getrouwd!

LEENDERSTRIJP - Op 27 augustus 1971 gaven Jan van der Kruis uit Leenderstrijp en Mieke Dielissen uit Soerendonk elkaar het ja-woord.
Ze bouwden zelf een mooi huis aan de Strijperdijk in Leenderstrijp en zijn daar gaan wonen en nooit meer weggegaan. .

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

In de vijftig mooie jaren die volgden op hun trouwen, is het gezin van Jan en Mieke uitgebreid met 4 kinderen, 4 schoonzonen en -dochters en 12 kleinkinderen. Allemaal wonen ze heel dicht bij, zodat de deur aan de Strijperdijk vaak platgelopen wordt. Jan en Mieke zijn trots op hun mooie gezin en genieten volop van deze rijkdom.

Het Gouden Jubileum op 27 augustus 2021 moest natuurlijk gevierd worden. Burgemeester Paul Verhoeven vereerde Jan en Mieke met een bezoekje op die dag. Door vakanties van verschillende gasten werd het feestje zelf verschoven naar zondag 19 september. Vanwege Corona werd dit in 3 etappes gevierd. In de ochtend werd er koffie gedronken en taart gegeten met de buurt. s'Middags kwamen de broers en zussen van de bruid mee lunchen en in de avond waren de broers en zussen van de bruidegom aan de beurt om te komen eten. Dit werd allemaal gevierd in hun eigen tuin, met prachtig weer! Als verrassing kwam ook het Gilde St Jan Baptista een vendelhulde brengen aan het gouden bruidspaar en het Strijps Kapelleke bracht een serenade in de tuin. Jan en Mieke hebben ontzettend genoten en kijken terug op een prachtig Gouden-Huwelijks-feest.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug