Luister
Live
12 oktober 2021 - 19:00
Deel dit artikel:

Ook expositie schilderijen wagenbouwers succesvol

HEEZE - Afgelopen zomer maakten de wagenbouwers per groep een mooi schilderij. Sinds enkele weken zijn deze schilderijen te bewonderen in de etalages van enkele winkeliers in Heeze. Middels een leuke wandeling kom je langs alle schilderijen en kun je zelfs jouw favoriet belonen met punten die bijdragen aan de publieksprijs. Bij Tapperij de Zwaan en Café Thuys kun je de wandelroute tevens stembiljet ophalen en genieten van deze Brabantsedag kunst. 

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Stichting Vrienden Wagenbouwers oogstten vorig jaar succes met de LEGO-creaties die mooi verlicht in de etalages stonden. Ook dit jaar is de wandelroute met schilderijen erg succesvol en populair onder zowel Heezenaren als mensen uit de regio. Al vele honderden stembiljetten zijn inmiddels ingeleverd. Ook jij kunt nog genieten van deze wandelroute en je stem uitbrengen op jou favoriet tot 31 oktober. 

Dat Heeze een kunstenaarsdorp is mag bekend zijn, in de laatste twee weken van deze expositie start ook weer het Kunstsmullen. Een bekend evenement wat geheel in het teken staat van kunst en mooi aansluit op de wandelroute. De schilderijen zullen medio november op een online veiling komen, geïnteresseerden kunnen hun bod hierop uitbrengen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de wagenbouwers van de Brabantsedag. Meer weten? Neem een kijkje op Stichting Vrienden Wagenbouwers

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug