Luister
Live
14 oktober 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Dit weekend is het zover, kijk Festival Smitske live mee!

Na een relatief korte voorbereiding van 9 weken is het dit weekend zover. Zaterdag 16 oktober gaat Festival Smitske plaatsvinden bij het Evoluon in Eindhoven. Vanaf 17.00 uur kun je het festival live meekijken vanuit je eigen huiskamer.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

“We zijn nu echt aan het aftellen. Alles is geregeld en vanaf woensdag beginnen we met opbouwen” vertelt de Eindhovense comedian en naamgever van het festival Gerrie Smits. “We merken dat iedereen er echt enorm veel zin in heeft. Omdat er zoveel vraag was naar tickets maar we te maken hebben met een beperkte capaciteit hebben we besloten het festival te gaan livestreamen. Nu kan ook iedereen er thuis een feestje van maken met ons festival op het scherm erbij! Vanaf 17.00 uur zijn we live.”

Voor iedereen die er dit jaar niet bij kan zijn heeft de organisatie al goed nieuws. “Ondanks dat deze editie van het festival als ludieke actie is begonnen bleek het voor ons een heel goed opwarmertje te zijn. We zijn langzaam aan ook al plannen aan het maken voor volgend jaar want dan komen we namelijk terug! Natuurlijk iets groter en nog vetter dan het op 16 oktober al gaat worden!” De datum voor het festival in 2022 wordt in de loop van de tijd bekend gemaakt via de social media kanalen van de organisatie @festivalsmitske!

Ga voor livestream tickets naar www.festivalsmitske.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug