Luister
Live
14 oktober 2021 - 09:30
Deel dit artikel:

Weer 3 punten voor Heeze dames 1!!

HEEZE - In tegenstelling tot vorige week scheen de zon op het moment dat we het veld opstapten. Beter kan je een wedstrijd niet ingaan, vandaag namen we het op tegen shot dames 1.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Deze week was er weer een ander jeugdteam wat de voorbespreking mocht bijwonen, meisjes F2. Deze voorbespreking leidde tot scherpte en maakte duidelijk dat we ons vandaag weer allemaal aan onze eigen taak moesten houden.

Het eerste kwart begonnen we weer met hoge druk en een drie mans kom, de eerste minuten waren op onze eigen helft door een goede start van shot, maar al snel wisten we het op te pakken en ontstonden er door meerdere overtredingen in het cirkelgebied van de tegenstander verschillende strafcorners. 4 achter elkaar om precies te zijn. Ondanks dat de eerste drie niet wilde slagen zat de 4e strafcorner wel, door een backhand van onze aanvoerster Carlijn van Lierop 1-0 voor. Al snel wisten we nog een strafcorner te scoren door onze welbekende tip van Anouk Demes.

Het tweede kwart ging opnieuw goed we waren goed fel en wisten nog eens twee goals te maken, nog eenmaal uit een strafcorner. Carlijn van Lierop wist er nog eentje in te leggen. Maar ook onze voor speelster Floor veerman kwam eruit met een goede actie en wist te scoren met een bal door de benen van de keeper.

Met 4-0 de rust in, dat hebben we wel eens slechter getroffen. Onze valkuil licht bij volhouden en het uitspelen van een wedstrijd zonder de tegenstander teveel op onze helft te laten komen. Ons doel was om nog wat meer goals te maken zodat we een zeer overtuigende eindscore konden neerzetten. Helaas had shot ook een zeer motiverende peptalk gekregen in de rust. Zij kwamen er namelijk in het derde kwart een stuk feller over en wisten wat meer op onze helft te spelen. Heeze wist dit gelukkig goed te onderdrukken waardoor shot het wel erg lastig kreeg. Uiteindelijk heeft shot er 1 weten in te leggen, maar daar is het bij gebleven.

4-1, een mooie eindstand waar iedereen tevreden mee was. Met 13 punten op de teller staan wij nu op een gedeelde tweede plaats. Volgende week op naar Limboland om een wedstrijd te spelen tegen Meersen, vol vertrouwen hopen wij ook daar 3 punten te pakken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug