muziek
15 oktober 2021 - 18:00
Deel dit artikel:

Het lukt Hockey Heeze H1 net niet tegen Scoop

HEEZE - Het was weer zondag, oftewel wedstrijddag. Deze keer Scoop H1 thuis. De voorbereiding van de wedstrijd begon om 13.30u op de club. Er werd hier de nodige tactiek besproken, waarna we konden gaan inspelen. Ook deze week was het doel duidelijk, zorgen dat de punten in Heeze blijven. Om 14.45u klonk het fluitsignaal en konden we gaan beginnen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

De eerste twee kwarten begonnen we alles behalve scherp. Waardoor de stand na 5 minuten al op 0-1 kwam te staan. Ook de rest van dit kwart bleven we aardig onder druk staan en kregen we veel kansen tegen. Dit betekende niet dat we zelf geen kansen kregen, maar geen hiervan resulteerde in een doelpunt.
In de rust werd wel duidelijk dat dit echt anders moest, iedereen werd door elkaar opgepept en we waren klaar voor de laatste 2 kwarten. Het derde kwart zag er al een stuk beter uit vanuit onze kans. We kregen meer grip op de wedstrijd en wisten vaker onder de hoge druk van Scoop uit te hockeyen. Toch kregen we vanuit een ongelukkige bal die de cirkel inkwam de 0-2 tegen. Toen het laatste kwart begon wisten we allemaal wat ons te doen stond. Wij waren het team wat nou hoge druk aan het spelen was en we controleerde de wedstrijd. Uiteindelijk wist Daan de Wit de bal vanuit een strafcorner erin te pushen voor de 1-2. Er waren nog een paar minuten op de klok. We kregen nog een aantal kansen, maar helaas wisten we ons niet te belonen. De wedstrijd eindigde in 1-2.

Aanstaande zondag staat Bemmel H1 ons op te wachten en ook hier zullen wij vol goede moed gaan strijden voor de 3 punten.