Luister
muziek
15 oktober 2021 - 13:00
Deel dit artikel:

Mobiele showroom: eenvoudig thuis nieuwe badkamer of tegelvloer kiezen

LEENDE - Selwyn Gijsberts uit Leende biedt een unieke service waarmee het uitzoeken van een tegelvloer, sanitair voor badkamer en toilet of accessoires leuker en makkelijker wordt én kan op een moment dat het kopers het beste schikt.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Niet eindeloos showrooms bezoeken tijdens schaarse vrije tijd of oppas regelen voor de kinderen. De mobiele showroom van Tegelshowroomaanhuis en Badkamerwinkelaanhuis rijdt voor en is gevuld met een ruim assortiment dat aansluit bij de aangegeven wensen en voorkeuren.

Hoe werkt het?
Via het contactformulier op de website geeft de klant aan waar hij of zij naar op zoek is en wat de wensen zijn qua stijl, kleur en uitstraling. Binnen één werkdag neemt Selwyn contact op om een afspraak te plannen. De mobiele showroom rijdt voor wanneer dat het beste past. De tegels en het sanitair worden aan huis uitgezocht en aan de keukentafel wordt het ontwerp gemaakt op basis van de items uit de mobiele showroom. Prettig omdat zo direct duidelijk wordt hoe de kleur of de structuur overkomt, direct met de lichtinval en de bestaande situatie in de eigen woning. In één oogopslag wordt duidelijk of de sfeer bereikt wordt die beoogd is.

Tijdens de afspraak wordt het complete plan - inclusief een 3D-ontwerptekening - uitgewerkt en wordt alles direct ingemeten. Heel praktisch en efficiënt een complete en realistische offerte op basis van de juiste maten en inclusief alle benodigde werkzaamheden.

Introductieaanbod: BTW-korting
Oktober is traditioneel woonmaand en ook is de internationale tegelbeurs Cersaie (Bologna, Italië) net achter de rug. De beurs waarop de nieuwste tegeltrends te zien zijn. Daarom in oktober voor klanten van TegelShowroomaanhuis een aantrekkelijk aanbod: 21 procent BTW-korting bij afname van minimaal 30 vierkante meter.

Zelf ontdekken
Steeds meer klanten ervaren het gemak van de mobiele showroom. Inmiddels komt de showroom niet alleen voorrijden voor nieuwe tegels. Ook voor sanitair bezoeken ze graag hun klanten aan huis. Om nog meer mensen te laten weten dat tegels en sanitair uitzoeken nog nooit zo eenvoudig was, hebben ze hun websites vernieuwd. Nieuwsgierig? Meer weten? Neem een kijkje op 11isdesign.nl, tegelshowroomaanhuis.nl of badkamerwinkelaanhuis.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug