Luister
muziek
16 oktober 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Openingsweekend in de Schammert, winactie met Heeze-Leende24

LEENDE - Vrijdag 15 oktober is Dorpshuis de Schammert officieel geopend door de burgemeester. Het hele weekend zijn er talloze activiteiten die allemaal in het teken staan van de opening van het Dorpshuis. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Zaterdagavond gaat het dak eraf met de Lindse coverband Qnøt! Top 40, Golden Oldies, Soul, Dance, Rock, 70's, 80's, 90's, 00's... Het komt allemaal voorbij in een spetterende avondvullende show. En de toegang is gratis! Kom dus feesten in De Schammert! Let wel: VOL = VOL. De Schammert opent om 19.00 uur zijn deuren. 

Zondag is iedereen tussen 11:00 en 17:00 uur welkom om een kijkje te nemen in het gloednieuwe gebouw. Er zijn tal van leuke kinderactiviteiten gepland, waaronder workshops, een clown en een luchtkussen. Ook verschillende Lindse verenigingen zullen acte de présence geven. Uiteraard is het Grand Café geopend voor een drankje en een hapje. Je bent van harte uitgenodigd!

Winactie
Ga jij ook naar het openingsweekend? Maak dan een leuke foto en mail deze aan redactie@heeze24.nl; de leukste foto wordt beloond met een mooi kussen met je eigen naam erop!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug