Luister
muziek
16 oktober 2021 - 11:30
Deel dit artikel:

Jan en Ria uit Heeze zijn bruidspaar van de maand

HEEZE - Zaterdag 16 oktober zijn Jan (64) en Ria (62) Van Dommelen veertig jaar getrouwd. Ter ere van dit robijnen huwelijk zijn zij uitgeroepen tot bruidspaar van de maand en ontvingen zij een prachtig boeket bloemen van Flowers uit Heeze. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Jan komt uit Leende en Ria uit Sterksel en inmiddels wonen ze al geruime tijd in Heeze. Het robijnen paar was blij verrast met dit boeket en kon dit enorm waarderen. Onze redactie bezocht het paar zaterdagochtend in hun woning aan de Ten Borchwardlaan in Heeze. Ze vinden het jammer dat ze door Corona geen feest kunnen houden maar ze gaan vandaag een mooie dag tegemoet met hun twee dochters en drie kleinkinderen. Ook namens het team van Heeze-Leende24 van harte gefeliciteerd met dit mooie huwelijksjubileum en nog vele gelukkige jaren gewenst.

Wil jij ook een bruidspaar in de gemeente Heeze-Leende nomineren voor bruidspaar van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Wie weet staan Flowers en Heeze-Leende24 de volgende maand wel bij hen voor de deur met een mooi boeket bloemen van Flowers uit Heeze.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug