Luister
muziek
16 oktober 2021 - 19:00
Deel dit artikel:

Kunstsmullen officieel geopend op Kapellerput

HEEZE - Vrijdagavond werd deze editie van Kunstsmullen officieel geopend. Ook dit jaar vindt Kunstsmullen plaats op Landgoed Kapellerput in Heeze. Op Landgoed Kapellerput kan het evenement de komende jaren verder uitgroeien tot hét evenement van de maand oktober.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - PPM Photography
Advertentie

Voorzitter van de Stuurgroep Kunstsmullen Wim van Ekelen had het in zijn openingswoord over het feit dat je kunst moet beleven en dat kunst vooral voor alle leeftijden is, van jong tot oud. 

De charme van Kapellerput met alle mogelijkheden die het landgoed biedt laat de bezoeker optimaal genieten en bovenal verrassen. ''We betrekken bewust de jeugd bij Kunstsmullen. De basisscholen hebben het scholenplein ingericht waar de kunst van de kinderen te bewonderen is. Kunst is voor iedereen.''

Ook burgemeester Paul Verhoeven was laaiend enthousiast over Kunstsmullen. ''Ik heb samen met twee wethouders de kunstroute gelopen. Het is een zeer verrassende route. Je kunt niet zien wat er komen gaat en je bent midden in de natuur. Ik ben een trotse burgemeester met dit evenement in de gemeente'', aldus de burgemeester.

Wim van Ekelen is ambitieus. ''Kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn, zowel jong als oud dus voor alle leeftijden. Alles is kunst dus Kunstsmullen staat open voor iedere soort kunst. Verder willen we de lat ieder jaar een stukje hoger leggen om de kwaliteit te behouden en wellicht te verbeteren.'' Er zijn verschillende activiteiten die deze maand bij het Kunstsmullen op de agenda staan. 

Wil je meer informatie over Kunstsmullen? Neem een kijkje op de website van Kunstsmullen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug