Luister
muziek
22 oktober 2021 - 19:30
Deel dit artikel:

Veiling Stichting Vrienden Wagenbouwers van start

HEEZE - Vanaf heden is de online veiling van Stichting Vrienden Wagenbouwers geopend. Op deze online veiling kun je bieden op de veertien schilderijen die de wagenbouwersgroepen dit jaar maakten. Ze zijn nog tot 1 november te zien in de etalages van diverse Heezer ondernemers.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het doel van de Stichting is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. De schilderijveiling is slechts één onderdeel van een breed scala aan ludieke acties. Vanaf vandaag kan er dus geboden worden op deze prachtige schilderijen via de website van Stichting Vrienden Wagenbouwers.

Binnenkort start ook een crowdfundings-actie waarover de Stichting Vrienden Wagenbouwers binnenkort meer bekend zal gaan maken.

Volgend jaar wil de stichting tijdens hun 5-jarig bestaan wederom een gigantische loterij en goederen-/en dienstenveiling gaan organiseren.

Nu we twee jaar op rij geen parade door Heeze hebben zien trekken moeten we de Brabantsedag levend houden en de wagenbouwers betrokken. Zij staan te trappelen om in juni 2022 weer te starten met bouwen en iedereen te verrassen met een geweldige parade op de laatste zondag in augustus 2022.

Wil je meer informatie over de acties van Stichting Vrienden Wagenbouwers, neem een kijkje op de site van deze stichting.

Houdt de website van Heeze-Leende 24 in de gaten zodat je op de hoogte bent wanneer de diverse acties gaan starten en steun de wagenbouwers!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug