Luister
Live
17 januari 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

De wegwerkzaamheden in Sterksel: de stand van zaken

STERKSEL - De zogenaamde “Aanvullende Maatregelen” zijn onderdeel van het project SamenMeeNaarDeA2. Doelstelling is het (vracht)verkeer door de dorpskernen van Sterksel en Maarheeze te verminderen en te vertragen is de leefbaarheid en de veiligheid te verbeteren. Daarvoor wordt er een ontsluitingsweg aangelegd naar de A2 en een aantal aanvullende (verkeersremmende) maatregelen genomen in beide dorpskernen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

De werkzaamheden voor de Aanvullende Maatregelen in Sterksel zijn na de herfstvakantie gestart op de Heezerweg. Inmiddels is de Heezerweg grotendeels opgeknapt: sintels zijn verwijderd, rabatstroken aangelegd en een deel van de weg opnieuw geasfalteerd.

Momenteel wordt er gewerkt aan de herinrichting van de P.Thijssenlaan bij de SPAR-winkel. De dorpsraad heeft er bij gemeente op gewezen dat dit het meest kritische en drukste punt van Sterksel is. Daarom is het hartstikke belangrijk dat alles erop gericht is om het zo snel, zo efficiënt en zo veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben geconstateerd dat zowel aannemer, gemeente als SPAR er alles aan doen om dit te bewerkstelligen en de situatie voor u draagbaar te maken:
· de SPAR-winkel blijft bereikbaar en er zijn speciale acties om trouwe klanten te belonen,
· de aannemer doet er alles aan om de werkzaamheden in zo kort mogelijke tijd uit te voeren,
· er zijn omleidingsroutes gecreëerd om de werkzaamheden niet te verstoren en de kern en het buitengebied toch bereikbaar te houden

Dus: gebruikt u svp de omleidingsroutes en blijf onze dorpswinkel steunen!

Dank voor uw geduld en begrip!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug