Luister
Live
17 januari 2022 - 19:00
Deel dit artikel:

Na de thuiskok en thuis werken is er nu ook de Thuis Tonprater

HEEZE - Voor het tweede jaar op rij zien de tonpraters het seizoen in duigen vallen en de agenda's leger en leger worden. Na bijna twee jaar van maatregelen valt er weinig te 'lachen', ook voor Berry Knapen uit Heeze.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Bij de pakken neerzitten doet de Absurdist en meervoudig Brabants Kampioen tonpraten niet. Nu het carnavalsseizoen wederom niet of in zeer afgeslankte vorm doorgaat, bedacht Knapen iets ludieks, de Thuis Tonprater.

"Iedereen kent wel de thuiskok en ook het thuiswerken is ons de laatste twee jaar opgelegd. Als tonprater sta ik graag in volle zalen om mensen aan het lachen te maken want dat kan toch niet thuis; of wel? Jazeker wel en waarom niet? Doe eens gek! Met een klein clubke kun je ook kei hard lachen!"

Inderdaad. Berry Knapen komt aan huis om mensen aan het lachen te maken. In deze tijd is Iedereen toch toe aan eens lekker lachen? Wil jij Berry Knapen als Thuis Tonprater, neem dan contact op met hem via 06-28887667 (telefonisch of Whatsapp) en informeer naar de mogelijkheden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug