Luister
muziek
23 januari 2022 - 11:00
Deel dit artikel:

LOKAAL Heeze-Leende stelt aan u voor:

HEEZE-LEENDE - Op 19 januari 2022 stelden de leden van LOKAAL Heeze-Leende de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vast.
De lijst, van 25 personen, is een mooie mix van ervaring, vernieuwing en verjonging LOKAAL Heeze-Leende behaalde, als DE lokale partij, tijdens de verkiezing in 2018 de meeste zetels en is uitgegroeid tot een partij waarin inwoners van Sterksel, Leende. Leenderstrijp en Heeze zich herkennen en die op een actieve en betrokkenheid richting wil geven aan het besturen van de gemeente. Iets waar ze trots op zijn.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

LOKAAL Heeze-Leende is verheugd dat zij kandidaten uit alle kernen van de gemeente op de lijst heeft staan en daarmee een brede lokale spreiding. Wat alle kandidaten gemeen hebben is, dat zij zich met veel energie willen inzetten voor onze mooie gemeente en regio.  

De eerste vijf posities op de lijst worden voorgesteld:

Toon Snoeijen is als lijsttrekker gekozen. Hij gaat vol enthousiasme aan de slag voor de lokale partij. Toon zet in op een constructieve houding in de aankomende bestuursperiode. Niet alleen voor de raad, maar vooral naar de ondernemers en bewoners van alle kernen, wijken en straten. Toon: “Ik heb er ongelofelijk veel zin in”. De komende jaren staan een groot aantal uitdagingen op ons te wachten, zoals, omgevingswet, duurzaamheid wonen en transitie landelijk gebied . Dat zijn voor de inwoners belangrijke thema’s en daar zet ik me graag voor in”

Lot Veldkamp staat met twee benen in de samenleving en heeft inmiddels jaren ervaring in de lokale politiek. Wil veel meer met de andere partijen samen werken om tot creatieve, mooie ideeën te komen. Lot is een echte verbinder en daarmee een toevoeging aan het team.

Jack de Turck gaat zijn ervaring en inhoudelijke kennis inzetten en zorgt daarmee voor continuïteit in het team. Jack gaat graag in gesprek met mensen, iedere inwoner verdient de aandacht. Regels moeten er niet zijn om het de mensen moeilijk te maken.

Dennis Keuten is altijd in beweging binnen alle kernen als het gaat om ophalen van hetgeen er speelt. Zeer actief binnen onze samenleving. Een betrokken persoon waar iedereen ertoe doet, zowel jong als oud. Dennis is met zijn gedrevenheid een mooie aanvulling in de partij.

Jan de Bruijn is momenteel Wethouder en 1e loco burgemeester. Mede door zijn brede portefeuille op het gebied van onder andere jeugd, wmo, werk& inkomen, sport, kunst en cultuur, recreatie& toerisme en economie, heeft hij een schat aan kennis en ervaring. Hij staat bekend om zijn open en verbindende houding. Binnen het verkiezingsprogramma is vooral aandacht voor de leefbaarheid in alle kernen met daarbij behoud van het karakter van onze dorpskernen, de natuur en het buitengebied. We maken ons sterk voor burgerparticipatie en informatie.  

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie