Luister
muziek
28 januari 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten op 8 februari

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Op dinsdag 8 februari 2022 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Agenda
19.00 uur Bezwaren gericht tegen het besluit van het bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-Gemeenten, namens het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, waarbij werd besloten de aanvraag voor een bijstandsuitkering om te voorzien in de algemene kosten van bestaan op grond van de Participatiewet af te wijzen.
19.20 uur Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten om middels een invorderingsbeschikking over te gaan tot invordering van een bedrag van €591,40 voor het verwijderen van een tent, welke kosten zijn gemaakt naar aanleiding van een bestuursdwangbeschikking.
19.50 uur Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, waarbij werd besloten tot het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor het bouwen van een tijdelijke tunnelkas op de locatie Strijperstraat ong. te Leende.
20.20 uur Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten tot het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor het omvormen van agrarische percelen naar natuur, gelegen op de locatie in het Beekdal ten oosten van de Keersop te Valkenswaard.

Er zijn maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In dit verband vragen wij u, als u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen, om uiterlijk vrijdag 4 februari 2022 vóór 12.00 uur contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2083671).

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug