Luister
Live
4 februari 2022 - 16:00
Deel dit artikel:

Expositie van Hannie Berkers in Leende

HEEZE - Hannie Berkers zag in 1958 het levenslicht in Heeze. Na jarenlang actief te zijn geweest als hobby fotograaf, zag ze in 2013 fotografie in een geheel ander licht! Na diverse cursussen te hebben gevolgd op o.a. de fotovakschool in Venlo en bij CVO in België en na een expositie in ’t Perron, viel alles op z’n plek. De uit de hand gelopen hobby werd een passie, haar vak.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Gedreven door al het moois dat in haar eigen dorp te zien is, stortte ze zich op het fotograferen van de natuur, gebouwen, interieur, portretten en ook bruidsfotografie. Bij het steeds zoeken naar het juiste licht en de juiste benadering in haar eigen studio, ontstond daar bijna per toeval, haar passie voor stillevens. Deze stillevens zijn al een aantal malen in diverse exposities getoond en iedere keer zijn bezoekers verbaasd dat het foto’s zijn, geen schilderwerken.

Hannie is zich blijven ontwikkelen en blijft groeien. Reden voor de Schammert in Leende, Taxandria in Valkenswaard, Leenderhof in Leende en Kempenhof in Valkenswaard om haar uit te nodigen om haar nieuwste werken te exposeren zodat iedereen er van kan genieten. Daarom kan men vanaf 3 februari tot 30 april 2022 een aantal prachtige, recente werken van Hannie bewonderen in Taxandria, Kempenhof en Leenderhof en vanaf 4 maart in de Schammert te Leende.

In ’t Perron in Heeze zijn de nieuwe werken van Hannie in september en oktober 2022 weer te bewonderen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug